Terug van weggeweest

Afgelopen zaterdag ben ik opnieuw thuisgekomen. Deze keer uit Amerika. Evenals vorig jaar werden daar gedurende een week de staff meetings gehouden van de Seed Company. Zo’n 250 man was daarvoor naar Dallas gekomen. De week daarvoor waren we met een groep van 35 vertaalconsulenten al bij elkaar gekomen voor een training. Vooral die eerste week was een erg goede tijd. Het was erg fijn om met collega’s samen te zijn, elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen, naar lezingen te luisteren, bijgepraat te worden over nieuwe ontwikkelingen en samen God groot te maken voor wat Hij doet wereldwijd. Tijdens de staff meetings werd zelfs verteld dat als de huidige groei van nieuw gestarte Bijbelvertaalwerkprojecten doorzet, we ervan uit kunnen gaan dat de laatste Bijbelvertaler nu al geboren is…logo_diagram_2

Een gedachte over “Terug van weggeweest

 1. Arte en Jeannet

  HOI JOANNE,
  Wat een wereld reis weer
  Ja, vertalen is een hele eer.
  Je vond het warm, zeg maar heet in Madagaskar
  Ik hoorde van Jeroen, ook nog buikpijn, het is bar.
  Na al die drukte en spanning, weer veilig thuis
  kom je weer tot rust, tussen je geliefden,in je eigen huis.
  Ook al ben je afgedraaid en moe, we wensen je Gods Zegen toe.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.